Vrijwilligerswerk

WAT ZOEKEN WE?

Ben jij op zoek naar een aangename en zinvolle tijdsbesteding? Hou je van werken met mensen? Ben je uit de regio en kan je jezelf regelmatig eens vrijmaken? Ben jij met andere woorden gewoon bijzonder? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers met een hart voor mensen met een beperking. Is het als chauffeur, wandelbegeleider, boerderijhulp of een andere leuke vacature uit ons aanbod? Je vindt hier altijd wat je zoekt. We gaan samen met jou op zoek om te kijken welke job en doelgroep het best bij jou past. Enkel zo kunnen we komen tot een langdurige en prettige samenwerking.

WAT BIEDEN WE?

• Verzekering voor arbeidsongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en schade aan eigen wagen in geval van verplaatsingen in opdracht van het Begeleidingscentrum
  • Kilometervergoeding indien je met eigen wagen rijdt in functie van het Begeleidingscentrum en/of haar zorggebruikers
  • Vrijwilligersfeest met attentie
  • Een tof vrijwilligersteam binnen een leuke werkomgeving
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Bekijk hier de folder over vrijwilligerswerk in Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth vzw.

VACATURES

GEZELSCHAPSPERSOON (klik om te openen)

CHAUFFEUR (klik om te openen)

HUISWERKBEGELEIDER (klik om te openen)

HULP BIJ ACTIVITEITEN (klik om te openen)

INDIVIDUEEL GEZELSCHAPSPERSOON (klik om te openen)

BEGELEID(ST)ER KOOKACTIVITEIT (klik om te openen)

Voor een actueel overzicht van al onze vacatures voor vrijwilligers, kan je terecht op https://vrijwilligerswerk.be/organisaties-van-a-tot-z/begeleidingscentrum-sint-elisabeth

Wil je rechtstreeks contact opnemen, stuur dan een mailtje naar info@bc-elisabeth.be met je specifieke vraag. Zo kom je in contact met onze vrijwilligersbegeleider.