Fierkant opent 'Interservice beweegstraat'

In aanwezigheid van de leden van de Interservice openden we maandag 23 september feestelijk de 'Interservice beweegstraat'.

De 17 Noord-Limburgse serviceclubs schonken in maart, tijdens hun jaarlijkse interservice, maar liefst €8500 aan ons Dagcentrum Fierkant voor de aanleg van een beweegstraat. Een goed half jaar na het overhandigen van de cheque konden we het mooie fiets- en wandelpad plechtig openen. Voor onze zorggebruikers was er een hoofdrol weggelegd tijdens de opening. Samen met Jos Vanherk, van organiserende serviceclub Kiwanis club Kristoffel Bocholt, werd het lintje doorgeknipt. Daaropvolgend mochten de zorggebruikers, van Dagcentrum Fierkant en de aanpalende woonvorm, het nieuwe fiets- en wandelpad voor het eerst in gebruik nemen en hadden ze een overduidelijke boodschap aan alle aanwezigen: 'Thanks!'.

Een welgemeende dankjewel aan alle serviceclubs en in het bijzonder Kiwanis club Kristoffel Bocholt.

Voor sfeerbeelden kan je hier terecht.