Vrijwilligersfeest

Op 28 februari grepen we de kans om onze vrijwilligers te bedanken!

Het is traditie dat we onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten in de 'Week van de vrijwilliger'.

Het feest met als thema ‘Hoe zullen we het zeggen?’ werd volledig gevuld door onze eigen zorggebruikers. Op het programma prijkten, na het openingswoord van onze Algemeen directeur Dhr. Eric Linsen, onze eigen 'Romeo's'. Zij lieten de vlam al vroeg op de avond in de pan slaan. Maar ook de goochelaar die met de kaarten de tafels afschuimde, sloeg iedereen met verstomming. Tussendoor waren de filmpjes gemaakt door onze zorggebruikers een succes! Een hapje en een drankje vervolledigden de avond.

Onze vrijwilligers / onze superhelden werden terecht in de bloemetjes gezet voor al dat mooie werk dat ze doen!

Duizendmaal dank!

Bekijk hier de foto's.