Winkeltjes

In onze winkeltjes verkopen onze zorggebruikers producten die ze zelf gemaakt hebben in de verschillende ateliers (hout, crea, kaarsen, ...) waaraan ze deelnemen tijdens de dagbesteding. Dit gebeurt zowel op onze hoofdcampus in Peer-Wijchmaal (PEER) als in ons dagcentrum Fierkant in Sint-Huibrechts-Lille (SHL) te Neerpelt.
Met de opbrengst van de verkoop gaan ze ieder jaar op een grote uitstap. U krijgt dus niet enkel een mooi artikel in handen, maar u helpt er ook nog eens mee om onze zorggebruikers een onvergetelijke dag te bezorgen. 

De kerstspulletjes

Kerstmis is zoveel mooier met onze zelfgemaakte kerstspulletjes!

Op bovenstaande foto zie je enkele voorbeelden van wat je zoal in ons winkeltje in Wijchmaal kan vinden: adventskransen, engeltjes, houten bomen met lichtjes, kaarsen, ... en noem maar op. Hier vind je zeker iets naar je zin.

Ook in de winkel bij ons dagcentrum Fierkant in Sint-Huibrechts-Lille kan je terecht voor allerhande leuke kerstspulletjes.

Veel kerst- en winkelplezier

Nieuwe spulletjes in SHL

Je kan bij ons o.a. terecht voor: wenskaarten, vogelhuisjes, theelichthouders , decoratiespulletjes … te verkrijgen in herfstige kleurtjes en sfeer. Alle werkdagen van harte welkom tussen 8u30 en 16u30!

Leuke spulletjes voor Pasen (PEER)

Konijnen, kippen, eitjes, ... Je vindt het tijdelijk allemaal in onze winkeltjes in Wijchmaal. Spring dus snel even binnen voordat alles de deur uit is. Hopelijk tot binnenkort.

Vogelhuisjes en kapstokken (PEER)

Momenteel kan je in 't Winkeltje op de campus in Peer terecht voor kleurrijke vogelhuisjes en originele kapstokken. Ook vele andere leuke spulletjes zoals kaarsen, juwelen en zoveel meer vind je bij ons. Kom dus zeker eens een kijkje nemen tussen 10u00 en 12u00 en van 13u30 tot 16u00. Je komt binnen via de receptie aan de hoofdingang. Op vrijdagnamiddag is het winkeltje gesloten.

Onze nieuwsbrief