Winkeltjes

In onze winkeltjes verkopen onze zorggebruikers producten die ze zelf gemaakt hebben in de verschillende ateliers (hout, crea, kaarsen, ...) waaraan ze deelnemen tijdens de dagbesteding. Dit gebeurt zowel op onze hoofdcampus in Peer-Wijchmaal (PEER) als in ons dagcentrum Fierkant in Sint-Huibrechts-Lille (SHL) te Neerpelt.
Met de opbrengst van de verkoop gaan ze ieder jaar op een grote uitstap. U krijgt dus niet enkel een mooi artikel in handen, maar u helpt er ook nog eens mee om onze zorggebruikers een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Winkel Dagcentrum Fierkant

Je kan bij ons o.a. terecht voor: wenskaarten, vogelhuisjes, theelichthouders , decoratiespulletjes … te verkrijgen in alle kleurtjes en sfeer.

Alle werkdagen van harte welkom tussen 10uen 15u30.

Adres:

Dagcentrum Fierkant

Fierkensbroek 1

3910 Pelt

Kapstokken (PEER)

Momenteel kan je in 't Winkeltje op de campus in Peer terecht voor kleurrijke en originele kapstokken. Ook vele andere leuke spulletjes zoals kaarsen, juwelen en zoveel meer vind je bij ons. Kom dus zeker eens een kijkje nemen tussen 10u00 en 12u00 en van 13u30 tot 16u00. Je komt binnen via de receptie aan de hoofdingang. Op vrijdagnamiddag is het winkeltje gesloten.

Onze nieuwsbrief