Stage

VOOR WIE?

Met stagiair(e)s bedoelen wij personen die onderwijs volgen en in het kader van die opleiding arbeidsprestaties verrichten bij een werkgever om beroepservaring op te doen. Elke stage is onbezoldigd. Wij werken zowel met stagiair(e)s uit het dag- als het avondonderwijs. Wij hebben vaste plaatsen voor stagiair(e)s in de zorgafdeling en bij de logistieke dienst. Voor andere diensten kan je een specifieke aanvraag doorsturen.

ALGEMENE AFSPRAKEN

Ben je stagiair(e) binnen de afdeling zorg? Dan dien je jezelf in orde te stellen voor de nodige inentingen en medische attesten. De benodigde formulieren kan je krijgen op de personeelsdienst. Je stagecontracten worden door het diensthoofd getekend en door hen bewaard voor de duur van de stage.

PRIVACYVERKLARING

Onze privacyverklaring kan je hier nalezen.

AANVRAAG

Zorg en logistiekVragen voor stageplaatsen worden door de respectievelijke scholen en/of de studenten zelf aan de organisatie gericht. 

Algemeen: Voor meer info en aanmeldingen stuur je een mailtje naar stages@bc-elisabeth.be of bel je ons op het nummer 011 39 95 00 en vraag je naar Silvie Clerix (directiemedewerker organisatie). 

Onze nieuwsbrief